Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΌ ΤΗΣ ΑNNA PADCHENCO

Λάθη .. λάθη και πάλι λάθη... με αυτά που μεγαλώσαμε και πληγωθήκαμε.. και όμως συνεχίζουμε και εμείς σαν γονείς να κάνουμε.. χιλιοειπωμένα και παρόλα αυτά όλες οι μαμάδες έχουν κάνει μερικά από αυτά... η φωτογράφος ANNA PADCHENCO πραγματικά συγκλονίζει με την αποτύπωση αυτών των λαθών.. 




                                               
                                                  

                                                

1. Ας μην είμαστε τόσο υπερπροστατευτικές... ακόμα και η αγάπη πνίγει..

2.  Εάν Νομίζουμε πως μόνο η κατεύθυνση που δίνουμε εμείς είναι σωστή κάνουμε μεγάλο λάθος. τα παιδιά δεν έχουν κουμπιά... ας τα αφήσουμε να πάρουν το δρόμο τους.. 

3. Χειραγώγηση... παιδία μαριονέτες.. ας λύσουμε τα σχοινιά και θα τα καταφέρει.. 

4. Τα παιδιά τα μεγαλώνουμε για να είναι αυτόνομα και ανεξάρτητα κα πάνω από όλα ευτυχισμένα.. όχι για να υπηρετούν εμάς μια ζωή.

5. Δεσμεύουμε τα παιδιά μας με οποιοδήποτε κόστος... Ας δώσουμε φτερά να πετάξουν και ρίζες απλά για να ξέρουν που είναι το σπίτι τους..
6. Πόσες από εμάς δεν είναι οι Αλάνθαστες βασίλισσες.. 

7.  Τα παιδιά ακολουθούν τα δικά τους όνειρα και όχι τα δικά μας ανεκπλήρωτα. 

9.  Άφησα το τελευταίο που το κάνουμε σχεδόν όλες.. νομίζουμε πως εάν τρέχουμε από πίσω να το υπηρετούμε καλύπτουμε όλα τα κενά που εμείς δημιουργήσαμε.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!

Περιμένοντας με αγωνία το τρίτο μου παιδάκι με συγκίνησε το υπέροχο ποίημα του Χαλίλ Γκιμπραν που αν και άτεκνος μας δίνει αντικειμενικά ...