Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΖΩΔΙΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ !!!!

ΖΩΔΙΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !!!


ΚΡΙΑΡΑΚΙΑ : 



Μανούλες ζωηρά τα κριαράκια , μέσα στη δράση και στη περιπέτεια. Ζωντανά , πνευματώδη και γενναία. Τους αρέσουν τα αυτοκίνητα και τα παιχνίδια ανταγωνισμού όπως επιτραπέζια κ.α
Τα πανέξυπνα αυτά παιδάκια είναι βιαστικά και ενθουσιώδη. Έχουν ελεύθερο πνεύμα και είναι υπερκινητικά. Θέλουν αγάπη και όλη τη προσοχή σας. Το μικράκι σας δε μπορεί να συμβιβαστεί με το σχολείο και οι δάσκαλοι ίσως το θεωρούν αδιάφορο και απρόσεκτο γιατί... που να πιάσει ο δάσκαλος τις στροφές του κριού.. ; 'όταν όμως βρει κάτι ενδιαφέρον είναι ασυναγώνιστο.. Μη του πάτε ποτέ κόντρα γιατί θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.


ΤΑΥΡΑΚΙΑ: 

Υπομονετικό , ήρεμο και πεισματάρικο. Θέλει ασφάλεια και σιγουριά. Του αρέσει πολύ η φύση και τα ζώα όπως και η ζωγραφική,  μουσική και φυσικά.. το καλό φαγητό... Είναι κτητικό και δε μοιράζεται εύκολα. Όμως έχει φοβερή πειθαρχεία και μπορεί να ανταπεξέλθει στους κανόνες του σχολείου... Αλλά μη βιάζεστε μανούλες... το μικρό σας ταυράκι θέλει το χρόνο του... Του αρέσει αρκετά να παίζει και μόνο του. Αυτόνομο και ανεξάρτητο.. μη το φοβάστε το μικρό αυτό πλασματάκι θα τη βρει την άκρη και μόνο του.

ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ :

Τα διδυμάκια λόγο της μεγάλης νοημοσύνης τους βαριούνται εύκολα. Αναζητούν τη πνευματική διέγερση. Η προσοχή τους διασπάται εύκολα από κάθε νέο ερέθισμα. Προσοχή στη τηλεόραση γιατί τους αρέσει πολύ ακόμα και να κοιμούνται η να διαβάζουν με αυτή. Μαθαίνουν εύκολα 
αλλά είναι ελεύθεροι και δε μπαίνουν σε προγράμματα. Δεν θέλουν πίεση και πρέπει με όμορφο και πλάγιο τρόπο να περάσετε αυτό που θέλετε.. δυνατά σημεία συναισθηματική και μαθηματική νοημοσύνη... 

ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ :

Είναι ευαίσθητα και παραπονιάρικα και κολλημένα στη μαμά τους. Πληγώνονται εύκολα και θέλει προσοχή στο τρόπο που εκφράζεστε.. Έχει μεγάλη φαντασία και λατρεύει τα παραμύθια. Έχει καλή μνήμη και θα είναι καλό στην Ιστορία και στη Γεωγραφία. Δώστε του θάρρος και μαζί ξεπεράστε τις φοβίες του. Χαρίστε του ήρεμο περιβάλλον και βόλτες στη θάλασσα, περίπατο στο δάσος γιατί στο μικρακι σας δεν αρέσει η ένταση. Μουσική, ζωγραφική, σκάκι και φωτογραφία είναι μερικά από τα ταλέντα του..

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ :

Το μικρά αυτά πλασματάκια είναι γενναιόδωρα και γενναιόψυχα.. δημιουργικά και παιχνιδιάρικα τους αρέσει πολύ να διασκεδάζουν. Έλκονται από μεγάλες ιδέες και σπουδαίους ρόλους. Διαλέγουν πάντα τα καλύτερα ρούχα και παιχνίδια γιατί τους αρέσει να εντυπωσιάζουν και να ξεχωρίζουν. Έχουν ανάγκη τη προσοχή και το θαυμασμό σας...με μέτρο βέβαια γιατί είναι εύκολο να γίνουν αλαζονικά. Είναι γεννημένα να είναι αρχηγοί και να είναι μπροστά σε όλα .. δεν έχετε παρά να είστε πίσω από αυτό το παιδί.. 


ΠΑΡΘΕΝΑΚΙΑ :


Θέλουν να κάνουν τα πάντα τέλεια, μεθοδικά και αβίαστα. Είναι ντροπαλά και συνεσταλμένα. Τα πάζλ και οι δουλειές του σπιτιού τους αρέσουν πολύ, η μουσική και το θέατρο. Έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και στο σχολείο οι δάσκαλοι τα αγαπάνε πολύ γιατί είναι τακτικά , υπάκουα και καθαρά. Οπλιστείτε όμως στοργή και ανεκτικότητα για να αντέξετε την έντονη κριτική του στους πάντες και στα πάντα... Ένα παρθενάκι μπορεί να το καμαρώσετε από κριτικό θεάτρου μέχρι διαιτολόγο. 

ΖΥΓΑΚΙΑ :


Τα γλυκά αυτά μουτράκια είναι απίστευτα συνεργάσιμα , συμπαθητικά με μια απίστευτη φινέτσα και γοητεία. Ένα αρμονικό περιβάλλον είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρεται σε αυτά τα παιδάκια. Διαφορετικά μην απορείτε για την νευρικότητα τους. Έχουν καλλιτεχνική φλέβα και είναι παιδιά των τεχνών. Ευγενικά , διακριτικά και πάνω από όλα … όμορφα... Θέλουν βοήθεια να γίνουν  αποφασιστικά και αυτόνομα.. θέλει βοήθεια σε ότι θέλει συγκέντρωση γιατί μπορεί απλά να παρατηρεί μια όμορφη πεταλούδα.


ΣΚΟΡΠΑΚΙ :

Είναι δυνατό παθιάζετε με ότι ασχολείται. Διαισθητικό με μεγάλη φαντασία. Λατρεύει το μυστήριο και τα μυστικά. Αγαπημένα παιχνίδια σκάκι και πολεμικές τέχνες. Πολύ έξυπνο με δυνατή μνήμη και αυτοπειθαρχία. Ποτέ όμως δε θα μάθετε τα νέα του σχολείου γιατί στο μικρό σας πλασματάκι αρέσουν τα μυστικά.. Έχει πολύ έντονο χαρακτήρα και είναι ένα παιδί που το παρατηρούν όλοι λόγο της δυνατής προσωπικότητας του .

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Τα μικρά τοξοτάκια είναι πολύ έξυπνα αλλά και ζωηρά. Σκανταλιάρικα και χαρούμενα. Τα διακρίνει η ειλικρίνεια η τιμιότητα και η ελευθερία. Επιζητούν τα παιχνίδια , τις εξερευνήσεις και τις περιπέτειες. Η εξοχή και τα σπορ είναι τα αγαπημένα τους ενδιαφέροντα. Ο αθλητισμός είναι μια λύση για να αντιμετωπιστεί η υπερβολική ενεργητικότητα του.  Διασκεδάζει με τις ζαβολιές και δεν πειθαρχείτε εύκολα.


ΑΙΓΟΚΕΡΑΚΙ  :


Τα Αιγοκεράκια είναι σοβαρά και τα διακρίνει μια φυσική ωριμότητα. Σέβονται τους δασκάλους , την οικογένεια τους και πάνω από όλα την εξουσία. Δεν έχουν τη κλασική παιδική απερισκεψία όπως όλα τα παιδάκια και δε σας απογοητεύουν εύκολα. Τους αρέσει το πρόγραμμα και δεν τους αρέσει να βγαίνουν από αυτό. Έχουν λογικομαθηματική σκέψη , διαθέτουν φοβερές αρχηγικές τάσεις και έχουν την ικανότητα να οδηγούν σωστά την ομάδα τους, γιατί όπως είπαμε είναι πολύ ώριμα.

ΥΔΡΟΧΟΑΚΙ :

Έχετε στο σπίτι σας ένα μικρό επαναστάτη. Τρέχετε όλη μέρα από πίσω του γιατί το διακρίνει έντονη ενεργητικότατα. Οι φίλοι του είναι τόσο σημαντικοί όσο και η οικογένεια του. Στο σχολείο είναι έξυπνο αλλά ατίθασο και αντιδραστικό. Δεν είναι εύκολο να περιορίσετε τη φιλελεύθερη και αντιδραστική του φύση.

ΨΑΡΑΚΙΑ :

Ονειροπόλα, συμπαθητικά και πολύ ευαίσθητα. Μικροί καλλιτέχνες με πολλές δεξιότητες. Προσαρμόζονται εύκολα είναι ήσυχα και έχουν μεγάλη κατανόηση. Οι αυστηροί δάσκαλοι το απωθούν και το τρομάζουν. Τονίστε την αυτοπεποίθηση του και δώστε βάση στη φαντασία του. Είναι εκδηλωτικά αρκεί να νοιώσουν οικειότητα, γιατί είναι αρκετά ντροπαλά και συνεσταλμένα.    












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!

Περιμένοντας με αγωνία το τρίτο μου παιδάκι με συγκίνησε το υπέροχο ποίημα του Χαλίλ Γκιμπραν που αν και άτεκνος μας δίνει αντικειμενικά ...