Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Η ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ IVETTE IVENS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΌ ΣΑΝ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ!!!


Αδιαμφισβήτητα ο θηλασμός είναι ένα θείο δώρο για το μωρό αλλά και τη μανούλα !! Δεν είναι που είναι ένας φυσικός τρόπος να μεγαλώσει το μωρό με υγεία, δεν είναι που τα μωρά που θηλάζουν γίνονται ακόμα πιο έξυπνα  .. είναι που η εκδήλωση της μητρότητας ξυπνάει τη καλλιτεχνική φύση και έχει το αποτέλεσμα που θα απολαύσετε..

Και ναι είναι  η πρώτη  <<θυσία >> που καλούμαστε να κάνουμε .. δίνεις το σώμα σου, τον ύπνο σου και όλη την ενέργεια σου .. όμως αυτό θέλεις  για το μωρό σου.. το καλύτερο και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο..

Eίναι τόσο ανεπανάληπτα μοναδικό και θείο που όσα άρθρα και αν γραφτούν.. όσες και καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις και αν γίνουν δε θα μπορέσουν να αποτυπώσουν το 100 % της πραγματικότητας..

 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΈΧΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΉ IVETEE IVENS

















Όσο για τις μανούλες που δε θήλασαν για τους δικούς τους λόγους .. Μανούλες μου εσείς ξέρετε το λόγο και είμαι σίγουρη πως το παλέψατε μέχρι τη τελευταία στιγμή.. σημασία έχει η προσπάθεια!! Στο επόμενο μωράκι σας θα είστε πιο τυχερές !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!

Περιμένοντας με αγωνία το τρίτο μου παιδάκι με συγκίνησε το υπέροχο ποίημα του Χαλίλ Γκιμπραν που αν και άτεκνος μας δίνει αντικειμενικά ...