Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!


Και εκεί που έψαχνες όλα τα καινούργια στέκια για ποτό και φαγητό βρέθηκες να ψάχνεις τον ιδανικό χώρο για όλη την οικογένεια !! εκεί που θα πιεί ένα ποτό ο μπαμπάς, εκεί που η μανούλα θα ηρεμίσει και που όλη η οικογένεια θα απολαύσει καλό φαγητό. 

Μάλλον ο Ιδανικός χώρος που ψάχνεις να γίνει το  στέκι σου αυτό το καλοκαίρι είναι ένας σύγχρονος , δημιουργικός παιδότοπος..

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 

- Κοινωνικοποίηση μέσα από παρέες και φιλίες. 

- Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες αποκτούν δεξιότητες και μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι και τη ψυχαγωγία που όλα τα παιδάκια έχουν ανάγκη.

-  Σταδιακή ανεξαρτητοποίηση από τους γονείς.

- Προσαρμόζουν τη συμπεριφορά τους σύμφωνα με τους κανόνες του χώρου .

- Μαθαίνουν την έννοια της ομαδικότητας μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.

- Το οργανωμένο παιχνίδι που προσφέρουν οι παιδότοποι συμβάλει  στην αποφόρτιση του παιδιού από το άγχος και το βοηθάει  να έχει καλή ψυχολογική διάθεση και αυτοπεποίθηση. 


ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

- Οι μανούλες  ησυχάζουν και ηρεμούν ειδικά εάν ο καφές του παιδότοπου μπορεί να συνδυαστεί με καλή παρέα από άλλες μανούλες.

- Αφιερώνουν χρόνο για τον εαυτό τους απολαμβάνοντας καλό φαγητό η ποτό χωρίς όμως να πρέπει να αφήσουν τα παιδάκια τους σπίτι.

- Αποφορτίζονται από το άγχος της ημέρας 

- Εκδηλώνουν τη παιδικότητα που έχουν μέσα τους και πολλές φορές γίνονται παιδιά μαζί με τα παιδιά τους. 

 ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑΣ 


Διαφημίσεις 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!

Περιμένοντας με αγωνία το τρίτο μου παιδάκι με συγκίνησε το υπέροχο ποίημα του Χαλίλ Γκιμπραν που αν και άτεκνος μας δίνει αντικειμενικά ...