Κυριακή 12 Μαΐου 2019

  

  Χρονια πολλά σε όλες τις μάνες  του κόσμου!                                                       
                                                                          Χρόνια πολλά   ζεστό φιλί!!!                              Χρόνια πολλά παρηγοριά !!!                      Χρόνια πολλά σε αυτό το πλάσμα που λέγεται μάνα.. που κανείς μέχρι τώρα δεν έχει προσδιορίσει τα συναισθήματα της και το ρόλο της..         
Είναι μια ευλογία που ο θεός επέλεξε να τη  δώσει στη γυναίκα..  Γιατί είμαστε πιο δυνατές; Γιατί μπορούμε να αγαπήσουμε πάνω από τον ίδιο τον εαυτό μας;     Γιατί αντέχουμε να ζούμε με τη καρδιά μας  έξω από το σώμα μας..;   Θέλω όμως σήμερα να αφιερώσω αυτό το μικρό από καρδιάς άρθρο σε όλες εκείνες που γιορτάζουν για πρώτη φορά.. που ίσως ακόμα δεν έχουν κοιμηθεί ένα ολόκληρο βράδυ..  σε όλες εκείνες που χαζεύουν τα λεχουδια τούς ενώ κοιμούνται.. και που ραγίζει η καρδιά τους σε κάθε μικρό μορφασμό η κλάμα του... Χρόνια πολλά σε όλες μας.. !! Μα ένα παραπάνω στη μανούλα του ανηψιού μου!! Χρόνια πολλά μαμά φωτεινή..!! Σε ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο σου..  σας αγαπώ πολύ!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!

Περιμένοντας με αγωνία το τρίτο μου παιδάκι με συγκίνησε το υπέροχο ποίημα του Χαλίλ Γκιμπραν που αν και άτεκνος μας δίνει αντικειμενικά ...